Take a fresh look at your lifestyle.

Luni debutează cea de-a doua etapă a procesului consultativ cu societatea civilă din România

0

aurelia-cristeaMinistrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, anunță că de luni, 29 septembrie, se va desfășura cea de-a doua etapă a procesului consultativ cu societatea civilă din România, întâlnirile cu sectorul nonguvernamental fiind structurate pe mai multe tematici cu impact social.

Ministrul Aurelia Cristea a subliniat totodată importanța comunicării permanente între actorii sociali.

„Obiectivul acestui proces consultativ este acela de a stimula dialogul civic şi de a-l transforma într-un instrument funcţional şi eficient în elaborarea de politici publice în consultarea cu societatea civilă. Pentru această etapă am organizat șase grupuri de lucru, pe teme precum democrația participativă și drepturile omului, absorbția fondurilor europene, dezvoltare durabilă și protecția mediului, politici sociale, incluziune și economie socială, educație, tineret și voluntariat și sănătate”, a declarat ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea.

La reuniunile grupurilor de lucru vor participa peste 150 de reprezentanți ai societății civile, dar și ai instituțiilor relevante pentru fiecare dintre domeniile prezentate. Întâlnirile vor avea loc la Departamentul de Dialog Social, de pe bulevardul Magheru, nr 7, sector 1, Bucuresti.

Prima etapă a procesului consultativ cu societatea civilă din România s-a desfășurat în perioada 7-10 iulie.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata