Take a fresh look at your lifestyle.

Mama acuzată că și-a înjunghiat copilașii apoi ar fi încercat să se sinucidă va răspunde PENAL după ieșirea din spital

0

Femeia din Băbdiu, comuna clujeană Bobâlna, va răspunde penal după ce va părăsi spitalul. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale o acuză pe aceasta de violență în familie sub forma tentativei de omor calificat. Mai exact, femeia și-ar fi înjunghiat cei doi copii minori, de 6 și 8 ani, în piept și i-a tăiat pe mâini. Mai apoi clujeanca ar fi încercat să-și ia viața, cu același cuțit. Aceasta s-a înjunghiat de două ori în abdomen și în zona gâtului. Pentru că nu i-a reușit planul diabolic, aceasta a dat vina pe socrul ei. Voia, astfel, să se răzbune pentru o dispută mai veche. Bărbatul a reușit prin martori să-și dovedească neimplicarea. Incidentul a avut loc miercuri după-masă.

Din datele de până acum, se pare că mama le-a provocat celor doi copii, un băiat în vârstă de 6 ani și o fetiță în vârstă de 8 ani, răni în zona pieptului și a gâtului, iar mai apoi s-a rănit și ea în zona abdomenului și zona cervicală.

Cu toate că rănile provocate copiilor au fost superficiale, sunt în zone vitale.

Minorii aveau tăieturi de cuțit și pe mâini, semn că au vrut să se apere. Mai apoi, femeia s-a înjunghiat în abdomen de două ori și le-a spus polițiștilor că autorul faptei este socrul ei. Bărbatul a declarat că toată ziua s-a aflat cu treabă la o stână din zonă, lucru confirmat de mai mulți săteni alături de care a fost la stâna respectivă.

Femeia a fost operată, iar acum este pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Dej, urmând a fi audiată după ce își va mai reveni.

A fost anunțată și Autoritatea pentru Protecția Copilului.

În ziua incidentului, agenții de poliție au găsit-o pe femeie în stare avansată de ebrietate.

Citește știrea inițială … Incident șocant în județul Cluj. O femeie a fost înjunghiată de mai multe ori, copilașii ei tăiați pe mâini

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata