Take a fresh look at your lifestyle.

Mamă a patru copii, din Ciucea, bănuită că l-a ucis pe al cincilea imediat după naștere. Cadavrul fătului a fost găsit în cadă

0

baieCaz șocant în localitatea clujeană Ciucea, unde o mamă este bănuită că și-a omorât propria fetiță la puțin timp după ce i-a dat viață. Femeia, despre care nu știa nimeni că este însărcinată, a născut în cadă. Ea a fost găsită leșinată în vana plină cu sânge, iar între picioare era fătul mort.

Descoperirea macabră a fost făcută de fiica cea mare a femeii. Tânăra de 16 ani și-a găsit mama, de 40 de ani, leșinată în baie. A sunat imediat la 112 și a anunțat evenimentul. Medicii de pe ambulanță nu au mai putut face nimic pentru fetița care tocmai se născuse. În schimb, au preluat-o pe mamă și au transportat-o la Clinica de Ginecologie din Cluj-Napoca, pentru examene medicale.

Citește și …
Ce spun expertizele medicale despre femeia din județul Cluj care și-a ucis bebelușul după naștere

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin au deschis un dosar penal și cercetează toate pistele.

„În data de 03.11 a.c., după miezul nopții, fiica de 16 ani a femeii a anunțat prin apel la 112 faptul că mama sa este leșinată în cadă și tot în cadă este și un făt decedat. Femeia este divorțată și mai are patru copii, iar sarcina pare să fi fost ascunsă. Fata de 16 ani a declarat că a întrebat-o pe mama ei de ce are burtă așa mare și i-a răspuns că are hernie. La naștere femeia a pierdut mult sânge și a fost transportată la spital. În cauză se fac cercetări pentru uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă”, a declarat pentru publicația noastră, Ziarul Clujean, Petru Secan, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin.

Anchetatorii așteaptă rezultatele examenelor medico-legale și ale necropsiei. În funcție de ce spun medicii legiști se va afla dacă fătul s-a născut mort sau femeia i-a luat viața.

Citește și …
Ce spun expertizele medicale despre femeia din județul Cluj care și-a ucis bebelușul după naștere

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata