Take a fresh look at your lifestyle.

Marea a început să-și ia tributul! Doi bărbați au murit înecați în Marea Neagră

0

inecat-in-mareÎnceput de sezon blestemat pe plajele Mării Negre. Doi bărbați au murit înecați în valurile învolburate ale mării. Un tânăr ajuns cu colegii pe litoral s-a înecat la Mamaia, iar câteva ore mai târziu un alt bărbat a sfârșit în ape la Mangalia. Tragediile au avut loc în weekend.

Un tânăr din Urziceni aflat la mare cu colegii de serviciu a fost cu greu scos dintre stabilopozi de echipele de intervenţie. La doar câteva ore, un bărbat din Brăila s-a înecat la Mangalia. Acesta venise pe litoral să îşi caute de muncă.

„A intrat în apă, l-a luat valul și l-a tras. Au mai intrat încă doi inși cu el. Dar l-au scos pompierii. […] Astăzi sunt valuri foarte mari. Și ieri tot așa au fost. Sunt valuri foarte periculoase. L-au lovit valurile de pietroaie, avea fața vânătă”, spun oamenii de pe mal, potrivit NeptunTv.

Turiștii aflați pe mal susțin că valurile puternice i-au speriat pe tineri, însă unul dintre ei a continuat să înainteze. La puțin timp avea să-și găsească sfârșitul.

Tânărul de 26 de ani a intrat în apă, a ignorat avertismentele salvamarilor și a fost tras de curenți aproape de stabilopozi, de unde nu a mai avut nicio scapare.

Timp de o oră echipele Inspectoratului pentru Situații de Urgență au încercat să îl scoată dintre stabilopozi. Apoi medicii l-au resucitat mai bine de 45 de minute, fără niciun rezultat.

La câteva ore, un alt bărbat de 45 de ani din Brăila s-a înecat la Mangalia. Venise la mare să își găsească de muncă. A intrat să facă o baie, dar nu a mai ieșit. Polițiștii au găsit hainele lui pe mal, dar și telefonul. Au sunat la ultimul număr și așa l-au găsit pe fratele acestuia.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata