Take a fresh look at your lifestyle.

Marșul Unirii “Luptă pentru Basarabia”, din 22 octombrie

0

lupta-pentru-basarabiaBucureștiul va răsună a unionism pe data de 22 octombrie, de la ora 14:00 la Hanul lui Manuc (Piața Unirii). Românii de pe ambele maluri ale Prutului se vor face auziți într-un miting stradal, unde vor cere unire. Se intenționează stârnirea unor reacții publice din partea autorităților politice în urma acestor manifestații.

În spatele acestei mișcări de anvergură se află Pltaforma Unionistă Acțiunea 2012, care militează prin această mișcare de masă unionistă atestarea idealului comun românesc între Basarabia și România. Marșul Unirii de la București vă îmbrățișa toată România și toată Basarabia. Toate Filialele Acțiunii 2012 din România își vor da întâlnire în 22 octombrie.

Fiind susținuți de Primăria municipiului Cluj-Napoca în inițiativa de a participa la Marșul Unirii și de Compania de Transport Public Cluj-Napoca, prin asigurarea unui transport gratuit spre Buucrești, Filiala Acțiunea 2012 de la Cluj își va face și ea simțită prezența pe 22 octombrie la București.

„Cu o echipă reprezentativă pornim spre București în noaptea lui 21 octombrie să cerem UNIRE, să ne facem auziți și ascultați. Cei care vor să se alăture echipei unoniste de la Cluj, pentru înscrieri privind ocuparea unui loc în transport pot apela la nr. de telefon: 0740677552”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Detalii și pe pagina de Facebook a organizatorilor.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata