Take a fresh look at your lifestyle.

Mașină furată din UK, găsită la dezmembrări în Apahida

0

accident-rutier-politia-rutiera (1)Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat un autovehicul căutat pentru confiscare, în conformitate cu prevederile art. 38 din Convenția Schengen, acesta fiind urmărit de către autoritățile din Marea Britanie din 12.09.2016.

Polițiștii, în baza unei informări privind un autovehicul care ar proveni din comiterea unei infracțiuni și care ar fi fost vândut unei persoane care locuiește pe raza județului Cluj, au efectuat verificări și controale la firmele care au ca obiect de activitate dezmembrarea autovehiculelor și valorificarea pieselor rezultate, ocazie cu care, în curtea unei firme cu sediul în comuna Apahida, au depistat respectivul autovehicul.

Polițiștii au stabilit că autovehiculul a fost adus și vândut firmei de un bărbat, din județul Teleorman, acesta prezentând documente cu format asemănător celor eliberate de către autoritățile britanice.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări față de administratorul fimei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Autovehiculul a fost lăsat în custodie firmei, acesta nefiind funcțional. Conform procedurilor în vigoare, polițiștii au informat autorităţile britanice despre găsirea autovehiculului, fiind solicitate date suplimentare cu privire la comiterea faptei și dacă sunt implicați cetățeni români.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și identificarea tuturor persoanelor implicate în acest caz.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata