Take a fresh look at your lifestyle.

Mașina Spitalului Penitenciar Dej a fost ATACATĂ CU PIETRE

0

Incident grav, petrecut marți după-masă, în Huedin. Mașina Spitalului Penitenciar Dej a fost atacată cu pietre de către mai mulți cetățeni de etnie rromă. Autovehiculul ar fi fost așteptat de către persoanele menționate, iar când a ajuns pe strada Horea din Huedin a început ploaia de pietre. Autorii nu sunt identificați la acest moment.

Marți după-masă, un grup de rromi din Huedin a atacat cu pietre mașina care aparține Spitalului Penitenciar Dej. Șoferul autovehiculului a chemat Poliția, iar la fața locului s-au efectuat verificări.

Autovehiculul, care transportase un inculpat la IPJ Bihor, a suferit avarii.

„La data de 8 septembrie, în jurul orei 17.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin au fost sesizaţi de către un bărbat de 45 de ani, din municipiul Dej, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe strada Horea, din oraşul Huedin, din direcţia Oradea spre Cluj-Napoca, un grup de minori, folosindu-se de obiecte dure, ar fi spart geamul lateral al autovehiculului. În urma verificărilor, s-a stabilit că autovehiculul aparţine Administrației Naționale a Penitenciarelor”, a declarat pentru BZC Andreea Vișaan, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata