Take a fresh look at your lifestyle.

Măsuri de ordine și siguranță publică la partida de fotbal dintre echipele CFR Cluj 1907 – Universitatea Craiova

0

Astăzi, începând cu ora 21.30, pe stadionul ” Dr. Constantin Rădulescu”, din Cluj-Napoca va avea loc partida de fotbal dintre echipele CFR Cluj 1907 – Universitatea  Craiova.

Pentru desfășurarea în condiții de normalitate a acestui eveniment sportiv, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor lua măsuri pentru deplasarea în condiții de siguranță a suporterilor la și de la stadion, precum și pentru asigurarea  unui climat de normalitate în zona arenei sportive.

SFATURILE JANDARMILOR

Partida de fotbal se va desfășura cu spectatori, în limita a 50% din capacitatea stadionului și facem apel către susținătorii celor două echipe să conștientizeze situația epidemiologică actuală și să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea și combaterea violenței în sport și cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenți ai societății de pază și protecție, contractată de organizator.

Pentru prevenirea introducerii în stadion a obiectelor interzise, reprezentanții firmei de securitate vor efectua un control corporal preventiv asupra spectatorilor înaintea permiterii accesului în stadion.

În cazul în care, suporterii aleg să își exprime sentimentele de bucurie sau dezaprobare, le recomandăm să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Sesizați orice element de dispozitiv cu eventualele probleme pe care le constatați!

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata