Take a fresh look at your lifestyle.

Măsuri extraordinare la derby-ul dintre CFR si „U” Cluj! Ce îi aşteaptă pe fanii „şepciilor roşii”

0

fani u toaleta cfr clujCFR Cluj a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru marele derby local cu Universitatea. Şefii feroviarilor sunt hotărâţi să ia măsuri speciale împotriva fanilor „alb-negrii”, după încidentele din această primăvară, când fanii Universităţii au distrus un grup social de la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Conducerea lui CFR Cluj anunță măsuri de securitate extraordinare la derby-ul Clujului, după ce, la meciul din sezonul trecut, a fost devastate toaletele și au fost distruse câteva camere de supraveghere. Gazdele au estimat că pagubele s-au ridicat atunci la aproximativ 10.000 de euro. Clubul CFR anunță că prejudiciul n-a fost recuperat până în prezent. Iuliu Mureșan spune că va lua măsuri pentru ca evenimentele din campionatul trecut să nu se mai repete.

Oficialul a declarat pentru stiridesport.ro că va anunța joi prețul tichetelor de acces și că nu poate spune, momentan, dacă acesta va fi mai mare față de alte meciuri.

”Universitatea n-a plătit pentru ce s-a întâmplat în stagiunea trecută pentru că cei de acolo nu înțeleg că suporterii formației lor trebuie să stea în sectorul destinat galeriei oaspeților. Ei își cumpără deliberat bilete în alte zone și fac prostiile pe care le-au făcut și la meciul trecut. Noi vrem ca acest lucru să nu se mai întâmple și vom lua măsuri în acest sens. Până joi veți afla ce decizie s-a luat. Nu am stabilit încă prețul biletelor pentru acest meci. Mai avem un meci de jucat până atunci (n.r. Cupa României). Joi se vor afișa prețurile. Nu pot să vă spun în acest moment dacă vor crește sau vor fi aceleași”, a declarat Iuliu Mureșan.

E de amintit și faptul că, în sezonul 2011/2012, conducerea feroviarilor a stabilit prețuri exorbitante la bilete. Cel mai ieftin,la peluze, a costat 150 de lei, în timp ce, la tribune, un tichet de acces a costat 250 de lei.
CFR – U se joacă luni, 29 septembrie, de la ora 21:00.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata