Take a fresh look at your lifestyle.

Medic șpăgar prins în flagrant de DGA. Nu s-a putut abține de la „bani de țigări”

0

În data de 24.09.2019, ca urmare a unei sesizări primite la Call-Center  Anticorupție a Direcției Generale Anticorupție – 0800.806.806,  ofițeri de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au organizat și realizat prinderea în flagrant a unui medic, după ce a primit o sumă de bani de la aparținătorul unui pacient, în urma unei intervenții chirurgicale.

După realizarea acțiunii de prindere în flagrant, inculpatul a fost condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, iar față de acesta a fost pusă în mișcare acțiunea penală și a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.

Potrivit unor surse, ar fi vorba despre șeful Secției de Ortopedie și Traumatologie din Roman, județul Neamț. Suma de bani (500 de lei) ar fi fost primită de la ruda unui pacient, în urma unei intervenţii chirurgicale.

În cauză, s-a beneficiat de sprijinul S.O.S. Neamț și Centrului Operațional 1 Iași.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata