Take a fresh look at your lifestyle.

Medicii, detalii despre victimele accidentului de pe strada Horea

0

Medicii Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca au oferit detalii despre starea de sănătate a supraviețuitorilor accidentului produs duminică seara pe strada Horea din Cluj-Napoca. În timp ce părinții tânărului decedat au suferit răni grave, autorul accidentului și un pasager din autoturismul său au scăpat cu leziuni ușoare.

„Pacient, în vârstă de 47 de ani, tatăl tânărului decedat – diagnostic: STEMI infero-posterior. Luxație sold drept cu fractură perete posterior acetabul drept cu deplasare. TCC. Escoriații mâna dreapta. Escoriații gambe bilateral. Accident rutier. S-a redus luxația de șold și a fost trimis la Institutul Inimii, pentru tratament. După rezolvarea IMA va fi preluat la Clinica de Ortopedie.

Pacientă, în vârstă de 50 de ani, mama tânărului decedat – diagnostic: Politraumatism prin accident rutier.TCF cu fractură de oase proprii nazale și epistaxis anterior bilateral oprit spontan.Traumatism toracic cu fracturi costale bilateral și arii de contuzie pulmonară bilateral. Fractură cominutiva cu deplasare cap femural stâng și cavitate acetabulară stânga. Fractură ramura ilio-ischio pubiană dreapta. Disjuncție simfiza pubiană. Fractură aripă sacrată bilateral. Fractură platiu tibial extern stâng și femur stâng.Fractură diafiză humerală stânga cu deplasare. În prezent, pacienta se află în Secția Clinică ATI I. Este conștientă, orientată, cu imobilizări ale fracturilor. Se va interveni chirurgical pentru fracturi.

Pacient, în vârstă de 21 de ani, autorul accidentului – diagnostic: TCC minor grad 0. Escoriații frontale. Contuzie radio-carpiană stângă. Contuzie toracică.Accident rutier. ȘTIREA CONTINUĂ, MAI JOS!

Pacient, în vârstă de 28 de ani, pasager în autoturismul care a pătruns pe contrasens – diagnostic: TCC minor grad 0.Traumatism toracic.Traumatism mâna stângă cu fractură cominutiva metacarp ll.Traumatism picior drept. Fractură haluce drept. În prezent, este internată în Clinica de Ortopedie”, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Citește și … VIDEO – Accident mortal pe strada Horea. Șoferul vinovat era băut și a fugit. Date complete de la eveniment!
Citește și … FOTO – Primele măsuri în cazul accidentului mortal de pe strada Horea
Citește și … FOTO – El este polițistul, aflat în timpul liber, care l-a prins pe autorul accidentului mortal de pe strada Horea
Citește și … Tânărul decedat în accidentul de pe strada Horea, plâns în social media

Citește și … FOTO – Tânărul mort în accidentul de pe strada Horea a lăsat un story pe Facebook în ultima sa zi de viață

Citește și … Când va fi înmormântarea tânărului decedat în accidentul de pe strada Horea și în ce stare sunt părinții lui

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata