Take a fresh look at your lifestyle.

Mihai Fifor: Pentru votul lui Boc la Congresul PNL, Cîțu îi face metrou la Cluj. Când? Niciodată, desigur!

0

„Pentru votul lui Boc la Congresul PNL, Cîțu îi face metrou la Cluj. Când? Niciodată, desigur! Pentru că NICIODATĂ e cuvântul cheie al guvernării PNL-USR-UDMR”, afirmă Mihai Fifor, fost ministru al Apărării. Social-democratul explică de ce metroul de la Cluj nu e poate face prin PNRR.

„Pentru metroul de la Cluj (luat la pachet cu extinderea metroului din București) se cer, prin halucinantul PNRR, 600 de milioane de euro, în contextul în care durata de implementare de 96 luni (8 ani) depășește termenul limită de angajare a fondurilor de redresare & reziliență (2026).

Mai mult, pentru acoperirea valorii integrale a proiectului, Guvernul se angajează să contracteze împrumuturi sau să asigure finanțare din bugetul național – asta, pentru că și cei de la PNL au realizat că numai 7 km din metroul lui Boc ar putea fi acceptați la finanțare prin PNRR. Dacă vor fi acceptați.

Sigur, urla invidia in mine! Si ma gandesc ca, daca lui Boc, pentru vot, ii face metrou, oare lui Falca ce ii va face? Orice i-ar face, sa ii faca din inima, profund si cu simt de raspundere.

Sa fie primit! Hallelujah!”, scrie Fifor pe Facebook.

Citește și … Doar 9 stații de metrou vor fi gata în 2026. Floreștenii mai așteaptă

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata