Take a fresh look at your lifestyle.

Mihai Seplecan: luni reîncep lucrările la DJ 109C, Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga

0

seplecanMihai Seplecan anunţă reînceperea lucrărilor la “drumul groazei”. Deşi a petrecut foarte puţin timp la şefia Cosiliului Judeţean Cluj, Seplecan nu a pierdut timpul.  A început asfaltarea DJ 109C, Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga, iar acum lucrările sunt reluate, după ce a fost schimbat din funcţia de preşedinte al CJ Cluj.

„Zis și făcut, sunt un om de cuvânt: am promis că voi face toate diligențele necesare ca banii publici să nu fie aruncați în lucrări care se degradează. Am dat exemplul celor 60.675.000 de lei cheltuiți pentru reciclarea a 202,25 kilometri de drumuri județene și a riscului ca acești bani să-i regăsim în gropi și drumuri degradate în primăvara anului viitor în cazul în care nu se vor proteja aceste lucrări cu un strat de asfalt.

Reamintesc faptul că, în timpul scurt al celui de-al doilea mandat la președinția Consiliului Județean Cluj, am demarat și finalizar în timp record lucrările de reabilitare a drumului judeţean 109C, Gherla-Fizeşu Gherlii-Ţaga, supranumit, sugestiv, „drumul groazei”.

Vestea bună este că, urmare a discuțiilor avute cu domnul Mircea Avram, noul director al RAADPP Cluj – căruia îi mulțumesc pentru solicitudine, de luni încep lucrările de protejare cu asfalt a acestei investiții de aproape 2 milioane de lei. Este vorba despre drumul pe care-l folosesc locuitorii a șase comune din județ, fiind și accesul către una dintre cele mai frumoase zone turistice ale județului, inclusiv către lacurile de la Geaca, Țaga și Cătina. Vom avea minim 20.000 de fericiți beneficiari, dacă-i socotim numai pe locuitorii din cele 6 comune.

Promit ca, din momentul în care o hotărâre judecătorească mă va repune în drepturi la conducerea Consiliului Județean Cluj, împreună cu partenerii de Alianță, să căutăm soluții financiare pentru asfaltarea celor 1200 kilometri de drumuri județene. Drumurile județene, buna funcționare a Aeroportului Internațional Cluj, finalizarea Centrului de Management Integrat a Deșeurilor și realizarea concretă a Spitalului Regional de Urgență sunt obiectivele majore ale mandatului meu, ilegal intrerupt de o decizie politică a prefectului Gheorghe Vușcan”, a precizat Mihai Seplecan într-un comunicat de presă.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata