Take a fresh look at your lifestyle.

Mii de locuitori din Huedin au primit un telefon ciudat

0

Câteva mii de locuitori ai orașului Huedin au primit, joi, un telefon ciudat. Apelurile erau primite pe telefoanele mobile și fixe. Imediat după ce au răspuns, oamenii au auzit un robot care prezenta informații despre cel care pretinde că este candidatul PSD la Primăria Huedin, Sabin Mugurel Demea, scrie INFOHuedin.ro.

Astfel de apeluri sunt efectuate cu scopul de a informa, sintetizat, un număr mare de oameni. Informațiile pot fi diverse, dar de această dată apelul l-a vizat pe Mugurel Sabin Demea.

Iată, mai jos, ce spunea robotul.

„Stimați locuitori ai Huedinului. În numele PSD, vă rugăm să-l votați pe masonul Sabin Demea la funcția de primar al orașului. Sabin Mugurel Demea este exact ce trebuie. Securist, mason, un tată excepțional. Fiul său are ordin de restricție că și-a bătut și terorizat nevasta și e condamnat pentru conducerea autovehiculului, mort de beat. PSD ne trimite la Huedin un mesager al mafiei Italiene, un comunist și un prost. Votați PSD la Huedin, votați Mugurel Sabin Demea!”, se preciza în apelul telefonic bizar primit de localnicii din Huedin.

foto: ZIAR DE CLUJ
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata