Take a fresh look at your lifestyle.

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, reacție dură după ce doi polițiști au violat o minoră

0

politia-rutiera-clujViceprim-ministrul pentru securitate națională, Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a fost informat în cursul serii trecute despre situația înregistrată la Poliția Călărași, unde doi agenți de ordine publică au fost identificați și reținuți de către colegii lor, sub acuzația de viol comis asupra unei minore în vârsta de 15 ani.

Vicepremierul Gabriel Oprea si Ministerul Afacerilor Interne condamnă ferm astfel de fapte care sunt de neacceptat pentru niciun cetățean și, cu atât mai mult, pentru un angajat al Poliției Române.

Având în vedere gravitatea faptelor de care sunt acuzați, cei doi polițiști au fost trecuți în rezervă, urmând a răspunde penal pentru faptele săvârșite. Cei doi vor fi prezentați astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă.

„Indiferent de decizia pe care instanța de judecată o va lua, cei doi nu mai pot face parte din Poliția Română. Situația este intolerabilă și total nedemnă pentru calitatea pe care aceștia au avut-o. Este regretabil că astfel de oameni au purtat uniforma statului român și au jignit, prin faptele lor, munca celor aproape 60.000 de polițiști care lucrează în Poliția Română”, a susținut vicepremierul Gabriel Oprea.

Vicepremierul Gabriel Oprea dorește să asigure cetățenii că în Ministerul Afacerilor Interne nu există toleranță pentru cei care încalcă legea sau pentru cei care disprețuiesc munca de zi cu zi a miilor de angajați cinstiți și corecți, aducând prejudicii grave Poliției Române.

Află ce s-a întâmplat…
Minoră, din centru de plasament, VIOLATĂ de doi POLIȚIȘTI

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata