Take a fresh look at your lifestyle.

Ministrul Finanțelor continuã dialogul cu reprezentanții companiilor românești

0

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a discutat miercuri, 12 ianuarie, cu delegația Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), condusã de cãtre dl președinte Florin Jianu, și cu Dan Manolescu, președintele Camerei Consultanților Fiscali, despre sustenabilitatea politicilor fiscal-bugetare și despre consolidarea parteneriatului  cu mediul de afaceri.

Printre temele abordate au fost oportunitãțile de finanțare oferite de Guvernul României prin Programele de finanțare rapidã nerambursabilã atât din fonduri naționale, precum IMM și AgroIMM, cât și din fonduri europene. Totodatã, s-a stabilit continuarea dialogului cu mediul de afaceri prin intermediul Consiliului Consultativ, structurã care va fi înființatã în cadrul Ministerului de Finanțe.

”Toate deciziile referitoare la eventuale mãsuri fiscale vor fi adoptate transparent, în urma dialogului cu reprezentanții mediului de afaceri. Firmele și cetãțenii au nevoie de mãsuri predictibile și sustenabile, deoarece acestea produc efecte profunde la toate nivelurile” a subliniat Adrian Câciu.

Întâlnirea face parte din inițiativa Ministerului Finanțelor, care își propune sã integreze viziunea reprezentanților mediului de afaceri românesc în procesul de proiectare a politicilor publice, cu impact direct în economie.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata