Take a fresh look at your lifestyle.

VIDEO – Minora a fost găsită

0

La data de  22 octombrie 2019,  în jurul orei 01:00, în urma investigațiilor efectuate a fost depistată minora în vârstă de 13 ani. Aceasta era însoțită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată, adică unchiul sau. Timp de două zile, minora și unchiul ei au stat ascunși în pădure. Cei doi au negat că ar fi întreținut relații sexuale, dar urmează să fie efectuată o expertiză pentru aflarea adevărului.

Sute de polițiști, jandarmi și voluntari au acționat în această perioadă pentru găsirea minorei în vârstă de 13 ani a cărei dispariție a fost semnalată la data de 20 octombrie.

În urma investigațiilor și a căutărilor de amploare, în noaptea de 21/22 octombrie minora a fost găsită în extravilanul localității Cristurel, comuna Așchileu. Aceasta era însoțită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată.

Minora nu prezenta urme vizibile de violență, iar conform primelor investigații aceasta ar fi lipsit de acasă pe fondul unei relații tensionate în familie.

În cauză a fost informată Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului, iar minora a fost internată la un centru de primire a copilului în regim de urgență.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani, rudă a minorei, a fost audiat cu privire la cele întâmplate. În cauză se continuă cercetările pentru lămurirea tuturor aspectelor legate de dispariția minorei, sub coordonarea unității de parchet.

Citește și …
VIDEO – Alertă în Cluj. Minoră de 13 ani, dispărută fără urmă. Căutări nocturne, cu câini de urmă
Citește și …
VIDEO – ALERTĂ RĂPIRE COPIL în cazul dispariției de duminică. Cine este suspectul

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata