Take a fresh look at your lifestyle.

Minoră agresată sexual de un turdean. Magistrații l-au trimis după gratii pe autor

0

Clipe de coșmar pentru o adolescentă de 17 de ani, din localitatea clujeană Mihai Viteazu. Aceasta a fost agresată sexual de către un bărbat din Turda. Incidentul a avut loc într-un local public din Turda.

La data de 25 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost sesizaţi despre faptul că o tânără de 17 ani, din comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj, a fost agresată sexual în timp ce se afla într-un local din municipiul Turda.

„În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, a fost identificat un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Turda, bănuit de comiterea faptei. Faţă de acesta, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, iar la data de 26 februarie, bărbatul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Turda care au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de „agresiune sexuală”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj într-un comunicat de presă.

Soluția Judecătoriei Turda, pe scurt: „În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2, raportat la art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului R A zis „G ” – , cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin.1 şi alin.2 lit.c C.pen., cu aplicarea 41 alin.1 C.pen. raportat la art.43 alin.1 şi alin.5 C.pen., pentru o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 26.02.2019 până la data de 27.03.2019 inclusiv. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu avocat M R , în cuantum de 313 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 26.02.2019, ora 15.30. Document: Încheiere finală camera consiliu 20/2019 26.02.2019”, se arată în minuta emisă de Judecătoria Turda.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata