Take a fresh look at your lifestyle.

Minoră cu retard mintal, VIOLATĂ de tatăl vitreg. Incidentul, în comuna clujeană Vad

0

La data de 2 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au fost sesizaţi despre faptul că o fată de 15 ani din comuna Vad, judeţul Cluj, ar fi fost agresată sexual de către concubinul mamei sale, faptele petrecându-se la aceeaşi dată, în locuinţa bărbatului, unde minora locuieşte împreună cu mama sa, locuinţa fiind proprietatea bărbatului. Cea care a sesizat fapta este verișoara minorei.

În urma cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul profitând de faptul că minora se afla în creşterea şi îngrijirea sa, a obligat-o pe minoră, prin constrângeri fizice şi morale să accepte un act sexual cu el. Minora are o formă ușoară de retard mintal.

Faţă de bărbat a fost dispusă, la data de 3 iulie, măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar la expirarea acesteia a fost prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Dej, care au dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata