Take a fresh look at your lifestyle.

MINUNE – Strada Memorandumului este gata înainte de termen. Vezi cum arată!

0

strada-memorandumului-cluj-napoca (1)Lucrările de modernizare la strada Memorandumului s-au terminat în acest sfârșit de săptămână. Strada trebuia să fie gata în luna decembrie, dar constructorii au terminat modernizarea cu 6 luni și jumătate înainte de termen.

În luna martie, când s-a deschis șantierul de pe strada Memorandumului, șoferii și-au pus mâna în cap la aflarea termenului de finalizare al lucrărilor. Termenul era luna decembrie 2015, dar municipalitatea cu stat cu „sulița în coasta” constructorilor și lucrările s-au terminat în timp record.  Semn că se poate și mai repede de termen.

„Conform programului anunțat, incepand cu 15 iunie se reia circulația normala pe strada Memorandumului, iar tramvaiul va circula din nou pe ruta Gara – Bulevardul Muncii, in urma finalizării lucrărilor la Podul Nadas. Pe strada Memorandumului au fost introduse cablurile in subteran, au fost schimbați stâlpii de la Electrică si trotuarele au fost pavate cu granit. La toamna vor fi plantați si copaci. Doar atunci se pot face plantări.Va mulțumesc pentru înțelegere!”, a declarat priimarul Emil Boc.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata