Take a fresh look at your lifestyle.

Mircea Diaconu, un viitor președinte responsabil (PE)

0

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Au mai ramas doar cateva zile pana la alegerea unui nou presedinte al Romaniei. Dincolo de toate promisiunile pe care le fac candidatii la prezidentiale 2019, noi, romanii, trebuie sa alegem responsabil. Este foarte important sa mergem la vot, dar si mai important sa votam cu inima implinita, cu certitudinea ca vom alege un viitor presedinte care nu va lasa promisiunile in van. Este nevoie de un om responsabil, de un om de onoare care sa fie realist si care sa-si indeplineasca toate aspectele propuse si mentionate in campania electorala privind viitoarea guvernare. Iar eu am incredere ca Mircea Diaconu nu este un simplu om si doar un actor bun. Am convingerea ca acest candidat independent va reusi sa formeze o Romanie Europeana, mandra si demna de recunoastere.

Acordand votul meu acestui candidat sustin valorile si nevoile romanilor de pretudinteni. Iar romanii nostri, se stie, sunt oameni muncitori, oameni de viitor care ne-au facut mandri de statutul nostru.

Aleg sa-l votez pe Mircea Diaconu ca Presedinte pentru 2019-2024 deoarece:

  • Mircea Diaconu va reforma justitia. In sfarsit vom putea trai mai linistiti si ne vom putea dezvolta ca o societata normala, cu o justitie dreapta. Transformarea mediului politic actual dominant de promisiuni desarte si de corupti in functii de conducere va lua sfarsit. Fiecare cetatean va avea sansa la dezvoltare personala si profesionala, caci toate barierele care le pun piedici in pezent vor disparea.
  • Romanii vor fi atrasi sa ramana acasa, pentru Mircea Diaconu va investi in noi oportunitati catre zonele defavorizate. Tinerii se vor dezvolta armonios alaturi de parinti si vor putea in sfarsit sa-si indeplineasca visele, crescand ca o generatie fericita si implinita.
  • Mircea Diaconu stie ca Romania are potential. De aceea isi propune sa investeasca in promovarea culturii si a valorilor romanesti, care ne vor transforma tara intr-un sistem patriot, demn de urmat.
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata