Take a fresh look at your lifestyle.

Mircea Rus, șeful IPJ Cluj, în operativ în centrul Clujului. Condamnat săltat pe neașteptate

0

Mircea Rus, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, a depistat un bărbat, urmărit național, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate. Potrivit unor surse, șeful IPJ se întorcea de la inaugurarea noului sediu al Inspectoratului Școlar Cluj și l-a văzut pe bărbatul urmărit național. Astfel, șeful IPJ Cluj, fost polițist la Serviciul de Investigații Criminale Cluj, timp de 18 ani, a oprit și s-a dus direct la bărbatul condamnat pentru furt. Cel căutat nu a opus rezistență.

Bărbatul depistat are 52 de ani și este din Cluj-Napoca.

“Acesta a fost depistat în jurul orei 11:00, pe strada George Barițiu, din municipiul Cluj-Napoca. Pe numele lui era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de către Judecătoria Dej, din luna aprilie 2018. Bărbatul are de executat 12 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt, faptă prevăzută de Codul penal”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Condamnatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei.

Date despre furt

În cursul lunii iulie 2015, în timp ce se afla pe strada 1 Mai, din Dej, sub pretextul că i-ar fi căzut persoanei vătămate o sumă de bani în momentul retragerii banilor de la bancomat, bărbatul a abordat-o oferindu-se să o ajute să numere banii, moment în care i-a sustras din bancnote 700 de lei. De asemenea, prin aceeași metodă, ar mai fi sustras 800 de lei de la o altă persoană, în luna august 2015. Mandatul a fost emis în luna aprilie 2018.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata