Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – Moarte cu semne de întrebare la Poieni

0 2

Decesul unei femei din localitatea clujeană Poieni, comuna cu același nume, este investigat de polițiștii clujeni. Femeia a fost găsită decedată, marți după-masă, într-o fântână situată pe un câmp de lângă localitate. Oamenii legii se feresc deocamdată să spună cauza probabilă a decesului. La acest moment nu se știe dacă este vorba despre un accident nefericit, o crimă sau o sinucidere.

Femeia era căutată de familie încă de astăzi. Pe un câmp de lângă localitatea Poieni, trupul acesteia a fost zărit într-o fântână.

Pompierii au ajuns cu greu la locul solicitării și asta din cauza drumului care este impracticabil. La fața locului s-au deplasat polițiștii și criminaliștii, care au început ancheta. Echipele de prim ajutor au constatat decesul, femeia fiind fără viață de câteva ore.

Deocamdată, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcție de rezultatele cercetării să se facă încadrarea corectă.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei.

UPDATE – Cauza probabilă a decesului femeii din Poieni

După efectuarea cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că femeia, cel mai probabil, a căzut accidental în fântână. Clujeanca, de aproximativ 50 de ani,  se afla la fân și s-a dus să ia apă. Aceasta era cunoscută cu afecțiuni medicale și era sub tratament. Ancheta va stabili cauza exactă a decesului.

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata