Take a fresh look at your lifestyle.

Moarte teribilă pentru un clujean. A fost strivit de un tractor

0

strivit-de-tractorSfârșit teribil pentru un clujean. Acesta a murit strivit de tractorul pe care îl conducea în afara localității clujene Pietroasa. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului.

Conducătorul tractorului, în vârstă de 67 de ani, se întorcea spre casă de la munca câmpului. Nu se știe din ce motiv, tractorul greu de câteva tone s-a răsturnat. În cădere, conducătorul acestuia a fost proiectat prin ușa laterală, prins sub mastodont și strivit.

„Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în extravilanul localității Pietroasa s-a răsturnat un tractor, conducătorul acestuia fiind prins sub el. La fața locului s-au deplasat polițiștii împreună cu specialiștii de la Ambulanța Turda. Medicii au constatat decesul bărbatului”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro Ștefana Moldovan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Turda. Medicii legiști urmează să efectueze necropsia și să stabilească cauzele care au dus la decesul tractoristului.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata