Take a fresh look at your lifestyle.

„No time to die”, al 25 lea film din seria Bond, ajunge în cinematografe

0

Pentru fanii lui James Bond aşteptarea a luat sfârşit. Aseară, la Londra, a avut loc premiera celei mai recente producţii cu Daniel Craig în rolul agentului 007. „No time to die” va intra în cinematografe din 1 octombrie.

După un an şi jumătate de întârzieri cauzate de pandemie, „No time to die”, al 25 lea film din seria Bond ajunge în sfârşit în sălile de cinema.

Alături de Ralph Finnes, în rolul lui M, şeful MI6, apare şi laureatul premiului Oscar pentru cel mai bun actor, Rami Malek, într-un rol negativ.

Amânarea pare să fi fost de bun augur pentru că în aşteptarea filmului pe marile ecrane, producătorii au creat mai multe evenimente cum este şi o licitaţie în care a fost scos la vânzare unul dintre costumele purtate de Sean Connery în rolul lui Bond.

Daniel Craig joacă pentru a 5-a oară rolul super spionului şi recent declara într-un interviu că ar cam fi pentru ultima oară. Dar pentru că imaginea lui 007 creată de el a fost atât de îndrăgită, cu doar câteva zile înainte de premieră, Marina Regală i-a oferit actorului gradul onorific de comandor.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata