Take a fresh look at your lifestyle.

Nu a găsit ieșirea de la toaletă și a lovit recepționera, în cap, cu cititorul de carduri

0

toaletaUn client nervos are dosar penal pentru loviri și alte violențe. Bărbatul, din județul Olt, s-a enervat că nu a găsit ieșirea din toaleta unui hotel din Bârlad, unde era cazat. Când a reușit într-un final să iasă, clientul și-a vărsat furia pe recepționera hotelului. Acesta a lovit-o în cap cu cititorul de carduri.

Potrivit cercetărilor făcute de poliţiştii vasluieni, bărbatul, în vârstă de 48 de ani, se întorsese, împreună cu tânăr de 35 de ani, de la o petrecere din Bârlad şi, înainte de a merge în camerele rezervate la hotel, au intrat într-o toaletă aflată la parter, lângă recepţie, potrivit antena3.ro.

La un moment dat, recepţionera a auzit bătăi disperate în uşa dintre toaletă şi recepţie, motiv pentru care mers şi a descuiat pentru ca bărbaţii să poată ieşi, după ce, pe fondul consumului de alcool, nu au mai nimerit uşa de acces pe care intraseră.

Ulterior, bărbatul a acuzat-o pe recepţioneră că i-ar fi încuiat în toaletă şi a început să facă scandal, iar la un moment dat a luat un cititor de carduri de pe birou şi a lovit-o pe femeie în cap, victima sunând la 112.

„În urma cercetărilor, s-a stabilit că respectivul conflict a izbucnit din cauza unor neînţelegeri privind uşa de acces în toaletă. Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 48 de ani pentru loviri sau alte violenţe”, a declarat responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

De asemenea, tânărul de 35 de ani a fost amendat.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata