Take a fresh look at your lifestyle.

Nu a vrut muncă în folosul comunității și a primit PUȘCĂRIE! Cât va sta după gratii Anna Horvath, fostul viceprimar al Clujului

0

Magistratul Curţii de Apel Cluj a arătat în cuprinsul motivării sentinţei de condamnare a Annei Horvath, fostul viceprimar al Clujului, că nu s-a putut stabili o pedeapsă cu suspendare, din cauza refuzului prestării unei munci în folosul comunităţii. (art 91 lit c Cod Penal), scrie muzicainstantelor.ro.

Anna Horvath a fost condamnată în luna martie la executarea unei pedepse de 2 ani şi 8 luni, pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

Fostul viceprimar a susţinut că a refuzat prestarea unei munci în folosul comunităţii, crezând că altfel ar accepta că ar fi fost vinovată. Pe întreg parcursul procesului Horvath a pretins că nu este vinovată şi că a intervenit în urgentarea eliberării unor acte oricui a solicitat în audienţă acest fapt.

Procurorii DNA au susţinut că viceprimarul a pretins de la omul de afaceri Fodor Zsolt, condamnat şi el la pedeapsa de 2 ani şi jumătate cu suspendare, suma de 20.000 de ei, cu care a achiziţionat un număr de 30 de bilete la manifestările Electric Castel şi UNTOLD. În schimb i-ar fi promis intervenţia în scopul urgentării eliberării unei autorizaţii de construcţie.

Anna Horvath a introdus apel şi ar putea obţine o sentinţă cu suspendarea executării, dacă va reveni asupra deciziei de (ne)executare a muncii în folosul comunităţii,

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata