Take a fresh look at your lifestyle.

O judecătoare care a activat la Curtea de Apel Cluj a fost găsită cu gâtul tăiat

0

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat din localitatea Livezeni, județul Mureș, cu privire la faptul că soția acestuia a plecat de la domiciliu și ar fi amenințat că se va sinucide, la data de 05 noiembrie, în jurul orei 15.15, potrivit ardealnews.ro.

În urma verificărilor și a activităților desfășurate de către agenți, femeia, de 38 de ani, din localitatea Livezeni, a fost găsită pe raza localității Sărățeni, în apropierea autoturismului acesteia, căzută la pământ, prezentând o tăietură adâncă în zona gâtului, totodată la fața locului fiind găsit și un cuțit de bucătărie. Potrivit anchetatorilor, femeia găsită cu gâtul tăiat este Cristina Pașol, judecătoare până de curând la Curtea de Apel Cluj. Potrivit unor surse, aceasta s-a mutat de puțin timp în județul Mureș pentru a activa la Curtea de Apel Mureș, secția Civil.

De îndată, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 14 Ghindari i-au acordat primul ajutor și de asemenea au solicitat prezența unui echipaj medical la fața locului, ulterior aceasta fiind transportată în stare gravă la U.P.U. Târgu Mureș în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Rămâne ca anchetatorii să stabilească dacă este vorba despre o tentativă de sinucidere sau dacă cineva a atentat la viața magistratului. Starea femeii, potrivit medicilor, este critică.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata