Take a fresh look at your lifestyle.

O moarte violentă, clasată ca și accident, ar putea fi crimă. Alți procurori din Cluj au redeschis dosarul

0

Moartea unui bărbat din Huedin, județul Cluj, este cercetată acum de a doua mână de procurori. Polițiștii din Huedin și procurorii din acest oraș ar fi clasat dosarul morții unui bărbat cu soluția „accident”. Părinții bărbatului ar fi făcut recurs, iar acum alți procurori, cu rang mai ridicat, verifică noile probe și indicii.

Bărbatul în cauză a fost găsit decedat în baia unui local public din Huedin, la finele anului 2015, cu o lovitură puternică la cap. Anchetatorii au considerat că victima a alunecat, a căzut și s-a lovit puternic la cap, lovitura fiind și cauza decesului.

Potrivit surselor noastre, nu de aceeași părere au fost și părinții bărbatului care au contestat soluția de clasare a dosarului. Ei ar fi susținut că au indicii clare că fiul lor a fost împins de un om de afaceri al zonei, pe fondul unei dispute. Omul de afaceri la care se face referire era și șeful bărbatului decedat.

Aceste informații sunt în curs de verificare, iar rezultatul îl vom face public, la fel și pozițiile celor implicați.

Acest articol este publicat în categoria „Radio șanț” și trebuie tratat ca o bârfă până la momentul în care avem date concrete.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata