Take a fresh look at your lifestyle.

O nouă acțiune în Cluj-Napoca, amenzi cu grămada

0

În perioada 14-17 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au acționat în vederea menținerii ordinii și siguranței publice, creșterea gradului de siguranță publică a comunităţii și descurajarea faptelor antisociale.

De asemenea, în vederea reducerii la minim a riscului de răspândire a virusului COVID-19, au fost desfășurate activități pentru asigurarea respectării măsurilor specifice stării de alertă.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul funcționarilor publici din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca și al jandarmilor clujeni.

În cadrul acțiunii, au fost verificate peste 300 de persoane și peste 70 de vehicule, iar în urma neregulilor constatate, au fost aplicate 194 de sancțiuni.

Astfel, 49 de sancțiuni au fost aplicate ca urmare a abaterilor  constatate la regimul de circulație, iar peste 65 de sancțiuni pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Totodată, au fost constatate numeroase abateri ale utilizatorilor de trotinete, în acest sens fiind aplicate 17 sancțiuni.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata