Take a fresh look at your lifestyle.

O structură de elită a Poliției Române l-a găsit pe bărbatul dispărut din Florești, la 700 de kilometri de casă

0

Timp de 4 zile, mai multe inspectorate de poliție din țară și Direcția de Operațiuni Speciale au căutat un bărbat din Florești. El a dispărut la data de 10 septembrie, după ce și-a anunțat familia că pleacă să se plimbe cu bicicleta. Bărbatul a fost găsit bine, sănătos, pe litoral. Nu avea planuri de întoarcere acasă.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au anunțat, vineri dimineața, că bărbatul a fost găsit teafăr. Cei de la Direcția de Operațiuni Speciale l-ar fi depistat, cu sprijinul colegilor din inspectoratele de poliție din țară, la Năvodari. Resurse impresionante au fost alocate pentru găsirea bărbatului.

„În urma activităților investigativ-operative derulate de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul de Investigații Criminale, la data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 04.00, bărbatul de 38 de ani, plecat voluntar, la data de 10 septembrie a.c., din comuna Florești, a fost depistat în localitatea Năvodari, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. La activitățile de căutare au participat polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Cluj, Mureș, Alba și Constanța, precum și polițiști din cadrul secțiilor regionale de poliție transproturi Cluj și Brașov. Din primele verificări a reieșit că pe timpul plecării acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, se arată în informarea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

CĂUTAT ÎN TOATĂ ȚARA

Bărbatul a fost căutat în toată țara. Sute de oameni au fost angrenați în această activitate.

MADARAS LASZLO, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Florești, a fost găsit la Năvodari. El nu avea planuri de întoarcere acasă. Bărbatul intenționa să se relaxeze pe litoralul românesc. În acest sens, spun surse din rândul celor angrenați în căutări, Madaras și-a închiriat un cort pentru mai multe zile.

Bicicleta cu care a plecat de acasă, precizează sursele publicației noastre, a fost abandonată de bărbat în Florești.

Din Florești până la Gara Cluj-Napoca, bărbatul a folosit un taxi. S-a urcat în tren și a pornit spre mare. Din Gara Constanța până la Năvodari a folosit un alt taxi.

Citește și … UPDATE – FOTO – Bărbat din Florești căutat de familie și polițiști. În ce context a dispărut și ce trebuie să faceți dacă îl vedeți

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata