Take a fresh look at your lifestyle.

OMV Petrom a ieftinit benzina şi motorina, joi noaptea spre vineri. Vezi noile preţuri!

0

benzinarie_petromOMV Petrom a ieftinit benzina şi motorina, joi noaptea spre vineri. Astfel, compania reduce preţurile la carburanţii pentru a doua oară în această săptămână.

Petrom a scăzut preţurile la benzină şi motorină, cu câte patru bani pe litru, începând cu 26 septembrie, ora zero.

După ieftiniri, la staţia Petrom de pe strada Braşov din Bucureşti, de exemplu, benzina de 95 va costa 6,16 lei pe litru iar benzina extra 99 va avea un preţ de 6,63 lei pe litru. Motorina standard costă 6,28 lei pe litru. Motorina extra costă 6.56 lei/litrul, potrivit economica.net.

Cumulat, luând în calcul şi ieftinirile de mâine, Petrom redus preţurile cu 11 bani pe litru la benzină şi cu 7 bani pe litru la motorină, în ultimele două săptămâni.

Companiile petroliere stabilesc preţurile la carburanţi în funcţie de cotaţiile internaţionale ale produselor petroliere, de cursul de schimb, de nivelul fiscalităţii dar şi de condiţiile de pe piaţă.
Petrom este cea mai mare companie de pe piaţa de distribuţie a carburanţilor, cu o reţea de circa 550 de staţii. Principalii concurenţi sunt Rompetrol, Lukoil şi Mol. Petrom este controlată din anul 2004 de compania austriacă OMV.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata