Take a fresh look at your lifestyle.

Opțiunea de pariu cu încasare înainte de încheierea meciului

0
Conținut oferit de: Partener extern.

Încasarea unui pariu este un moment de victorie pentru orice parior. În funcție de cunoștințele anterioare, analize și inspirație, suma ce poate fi obținută dintr-un pariu poate fi mai mare sau mai mică. Însă, dacă vrei o funcție de joc care să te ajute să îți optimizezi câștigurile, ai la dispoziție opțiunea Cash Out, pe Betfair pariuri sportive.

Oferta și serviciile celor mai mari platforme de pariuri online este din ce în ce mai diversificată. Cele mai bune oferă condiții de joc deosebite și funcții unice. Una dintre cele mai apreciate de către jucători, oricare ar fi nivelul de experiență, este cea de Cash Out. Și, chiar dacă nu este disponibilă pentru toate jocurile, aceasta se aplică la suficiente meciuri pentru a putea să o iei în calcul ca pe o eventuală posibilitate de a-ți crește șansele de a obține un profit mai bun.

Care sunt avantajele opțiunii Cash Out?

În cazul în care ai văzut pe platforma pe care joci sau pe platforme pe care le consulți pentru compararea ofertelor, un buton cu această funcție și nu știi ce reprezintă mai exact, ne-am gândit să venim aici cu câteva informații despre modul de acționare și avantajele oferite.

Opțiunea Cash Out oferă posibilitatea de a încheia un pariu sau de a încasa un profit înainte de terminarea meciului, în momentul pe care îl consideri cel mai bun pentru a obține cea mai bună sumă sau a-ți limita pierderile. Aceasta este disponibilă numai pentru anumite meciuri și poate fi folosită atât pentru pariuri single, cât și pentru pariuri combinate live.

De regulă opțiunea este disponibilă printr-un buton vizibil, care poate include și un cursor cu câștigurile sau pierderile curente și cu posibilitățile de câștig, dacă lași pariul să ruleze până la terminarea unei întreceri sportive.

Opțiunea este prezentă pentru pariuri pe mai multe sporturi, nu doar pentru fotbal. Pe Betfair poate fi folosită și pentru tenis, baschet, handbal, volei, întreceri cu cai. Astfel, dacă nu joci doar pentru fotbal, ai la dispoziție mult mai multe sporturi pe care să poți paria.

Avantajele funcției Cash Out sunt numeroase. Printre cele mai evidente menționăm:

  • Posibilitatea de a alege singur momentul în care vrei să închei un pariu.
  • Posibilitatea de a-ți securiza câștigurile sau de a-ți opri pierderile.
  • Mai multă libertate de joc.
  • Optimizarea șanselor și maximizarea câștigurilor.
  • Servicii pe care nu le găsești la casele de pariuri stradale.
  • Alegerea perfectă pentru cei care adoră adrenalina și urmăresc meciurile live.

Prin opțiunea Cash Out pariorul folosește bani înainte de încheierea meciului și se poate bucura de un câștig, chiar și dacă o parte dintre meciurile pe care a mizat nu s-au încheiat conform pronosticurilor sau nu s-au jucat încă.

Oricare ar fi preferințele de joc, cu sau fără opțiunea de închidere pariu, nu uita că acest gen de jocuri sunt doar pentru cei cu vârsta de peste 18 ani. Pentru siguranță trebuie să-ți deschizi un cont și să joci doar pe platforme licențiate.

Citește și
SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata