Take a fresh look at your lifestyle.

ORDIN: Se suspendă internările care nu reprezintă urgență. Măsură impusă și la privați! Se externează obligatoriu pacienții care nu sunt grav bolnavi

0

Astăzi, 23 martie, a fost emis Ordinul comandantului acțiunii, avizat de ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, pentru instituirea măsurilor necesare limitării răspândirii infecției cu virusul SARS-COV-2(noul coronavirus), la nivelul unităților sanitare publice și private.

Astfel, începând de mâine, 24 martie, pentru o perioadă de 14 zile, se suspendă internările pentru intervențiile chirurgicale și alte tratamente și investigații medicale spitalicești, care nu reprezintă urgență și care pot fi reprogramate.

De asemenea, se suspendă consultațiile programate și programabile, în structurile ambulatorii ale spitalelor publice și private.

În termen de 48 de ore, de la intrarea în vigoare a ordinului, se externează toți pacienții care nu reprezintă urgențe și care nu necesită obligatoriu acordarea îngrijirilor medicale în spital.

Conducerile spitalelor pot decide reorganizarea programului și a permanenței personalului, prin introducerea activității medicale în regim de ture și gărzi, fără afectarea salarizării personalului.

Citește și … CORONAVIRUS, situația la 23 martie, la nivel național

Citește și … Primul caz de deces în România din cauza coronavirusului
Citește și … Al doilea deces din cauza CORONAVIRUS, 66 de infecții noi la nivel național. G.C.S. prezintă situația la 22 martie
Citește și … În această seară s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19)
Citește și … Al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID 19

Citește și … Al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19)

Citește și … CORONAVIRUS: Model de Adeverință permanentă și Declarație pe proprie răspundere, în baza Ordonanței militare 2 din 21 martie. TREBUIE să le avem asupra noastră!

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata