Take a fresh look at your lifestyle.

(P) Auto Consulting, firma din Cluj care se ocupă de actele maşinii tale

0

auto-consulting-1Mulţi dintre noi şi-au bătut capul cu acte şi drumuri pe la instituţiile statului atunci când am achiziţionat/vândut sau radiat o maşină. Poate nu ştiai, dar există firme de specialitate care se ocupă de actele mașinii tale şi rezolvă problemele în locul tău. Nu trebuie să mai stai la cozi și să faci drumuri inutile, Auto Consulting lucrează pentru tine cu preţuri accesibile.

var2 color

Curioşi de felul în care o astfel de firmă ne poate ajută, am decis să vorbim cu un reprezentant al Auto Consulting.

Ziarul Clujean: Ce obiect de activitate trebuie să aibă o firmă pentru a putea face ce faceţi dumneavoastră?

Auto Consulting: Auto Consulting S.R.L. are ca şi obiect principal de activitate, întocmirea documentelor necesare proprietarilor de autovehicule.

Ziarul Clujean: Mai exact, ce faceţi?

Auto Consulting: Întocmim dosare pentru:

– Înmatricularea provizorie a autovehiculelor (nr. roşii);

– Înmatriculare definitivă;

– Radierea din circulaţie a autovehiculelor;

– Declararea vehiculelor la Serviciul Taxe şi Impozite Locale;

– Calcularea şi plata Taxei de Timbru de Mediu la A.N.A.F. şi Trezorerie;

– Preschimbări taloane;

– Schimbarea permiselor de conducere;

– Redobândirea permiselor de conducere şi orice alte acte care au legătură cu autoturismele sau permisele de conducere.

Ziarul Clujean: Cine stă la cozi şi se ocupă de plata taxelor către diverse instituţii?

Auto Consulting: Pe lângă întocmirea actelor prezentate, noi, Auto Consulting, putem reprezenta clienţii (persoane fizice sau persoane juridice) în raport cu instituţiile statului, în cadrul proceselor de depunere a documentelor la: Serviciul Înmatriculări, Registrul Auto Român, Primăriile de domiciliu/sediu al clientului, A.N.A.F., Trezoreria Statului, C.E.C. Bank.

Ziarul Clujean: Ce alte activităţi mai desfăşuraţi?

Auto Consulting: Alte categorii de servicii cu care stăm la dispoziţia clienţilor noştri, sunt consultanţă în domeniul auto şi tehnoredactarea contractelor de vânzare-cumpărare, a fişei de înmatriculare, a certificatelor de radiere, precum şi a tuturor cererilor, declaraţiilor şi formularelor necesare punerii, menţinerii şi scoaterii în/din circulaţie a unui vehicul.

În cadrul Auto Consulting se pot încheia şi o gamă variată de Asigurări ( RCA, Asigurări de călătorie, Răspundere Profesională, CASCO) şi tot echipa noastră se poate ocupa de traducera documentelor clienților.

Ziarul Clujean: Ce vă recomandă pe piaţă?

Auto Consulting: Folosind pachetele de servicii ale Auto Consulting S.R.L., experienţa dumneavoastră legată de înmatricularea sau radierea autovehiculelor devine una plăcută.

Experienţa în acest domeniu al echipei Auto Consulting este mai mare de 10 ani.

Statul la cozi interminabile şi alergarea de la o instituţie la alta ne va reveni nouă, în timp ce clienţii îşi pot continua activităţile zilnice.  Motoul societăţii noastre este: “Actele tale, grijă noastră!”

Ziarul Clujean: Unde vă găsește lumea?

Auto Consulting: Suntem foarte ușor de găsit. În cartierul Gheorgheni avem o intrare la birou din strada Crizantemelor numărul 2 și a doua intrare de pe strada  Diaconu Coresi, ambele chiar lângă Serviciul Permise și Înmatriculări Auto.

Putem fi găsiți și la numerele de telefon 0752 – 077 721; 0740 – 272 313 sau pe Facebook la următorul link: https://www.facebook.com/AutoConsultingClujNapoca/?fref=ts

auto-consulting-2

 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata