Take a fresh look at your lifestyle.

Pacienta depistată cu coronavirus la Huedin a murit. Primul caz de deces în județul Cluj din cauza COVID-19

0

A fost înregistrat un nou caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus, fiind cazul numărul 18 la nivel național. Este primul caz de deces în județul Cluj din cauza COVID-19.

Citește și … EXCLUSIV – Asistentă de la Spitalul Huedin, POZITIVĂ la testul de coronavirus. A intrat în contact cu Ileana de la Vâlcele, pacienta transferată de la Cluj-Napoca

Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani, din județul Cluj, internată în data de 20.03.2020 în Spitalul Huedin. Pacienta a fost transferată în data de 22.03.2020 în secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase Cluj, după ce a fost confirmată cu COVID-19.

Pacienta avea afecțiuni preexistente: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Citește și … Alte modele de declarație pe proprie răspundere și de la angajator. Descarcă noile modele de aici!

Femeia de 72 de ani care a fost diagnosticată cu coronavirus la Huedin este Ileana de la Vâlcele, pe numele său real Ileana Lingurar. Aceasta era o cântăreață de muzică creștină foarte apreciată în comunitatea de penticostali din localitatea clujeană Vâlcele și nu numai.

Vineri seara, ea a fost transferată de la Spitalul de Pneumoftiziologie Cluj-Napoca, fără a fi testată, la Huedin. Ajunsă la Spitalul Huedin, clujeanca a început să prezinte simptome specifice coronavirusului, iar medicii au solicitat testarea.

Duminică, rezultatele au arătat că artista este infectată cu coronavirus. Ea a fost transferată înapoi la Cluj-Napoca, la Spitalul de Boli Infecțioase unde a decedat joi.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata