Take a fresh look at your lifestyle.

Pagubă de 2.000 de euro la Huedin, după furtul unor țevi de cupru

0

politiaPoliţiştii clujeni au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, bănuit de furt calificat. Acesta ar fi pătruns, prin efracţie, într-un imobil dezafectat şi  ar fi sustras ţevi şi elemente din cupru.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, la data de 16 martie,  au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 32 de ani, bănuit de furt calificat.

În urma investigaţiilor s-a stabilit că persoana în cauză, în noaptea zilei de 14 martie, ar fi pătruns, fără drept, într-un imobil dezafectat din Huedin.

Bărbatul, din Huedin, ar fi sustras ţevi şi componente din cupru ale unei camere frigorifice, pe care le-ar fi valorificat la un centru de colectare a deşeurilor din fier.

Prejudiciul reclamat de către partea vătămată este de aproximativ 2.000 de euro, bunurile sustrase fiind recuperate de către poliţişti şi predate unităţii păgubite.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata