Take a fresh look at your lifestyle.

Palatul Reduta ce găzduiește Muzeul Etnografic al Transilvaniei va putea fi vizitat și virtual

0

Consiliul Județean Cluj a demarat procedura de achiziție a serviciilor de digitizare necesare în vederea implementării proiectului ce vizează restaurarea Palatului Reduta, clădire emblematică ce găzduiește Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

În acest sens, contractul aflat în procedură de achiziție vizează digitizarea acestui obiectiv, respectiv captura digitală, transformarea din formă analogă în formă digitală, descrierea și reprezentarea obiectelor de patrimoniu și a documentației referitoare la acestea, procesarea, asigurarea accesului la conținutul digitizat și prezervarea pe termen lung.

Valoarea estimată a contractului este de circa 56.722 de lei fără TVA, prestarea serviciilor urmând a avea loc în 30 de zile calendaristice de la data ordinului de începere a prestării serviciilor, fără a depăși termenul de finalizare a implementării proiectului, respectiv 31 octombrie 2021.

Data limită de primire a ofertelor este luni, 19 iulie 2021, ora 23.30, iar criteriul de atribuire vizează îndeplinirea tuturor cerințelor din caietul de sarcini și prețul cel mai scăzut în lei, fără TVA.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata