Take a fresh look at your lifestyle.

UPDATE – Panică în Cluj-Napoca! Clienții și angajații unui hotel au fost evacuați din cauza unui incendiu puternic

0

hotel-cristalUn incendiu deosebit de puternic a cuprins, vineri dimineața, un hotel din Cluj-Napoca. Mansarda hotelului s-a făcut scrum, iar pompierii au reușit cu greu să lichideze flăcările, care ardeau deschis. Hotel Cristal este locația de cazare cuprinsă de foc.

Teroarea în hotel s-a instalat, vineri dimineața, în jurul orei 8.00. Imediat ce s-a dat alarma de incendiu, angajații hotelului, dar și clienții cazați  au fost evacuați. Peste 40 de persoane au fost scoase de urgență din hotel.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere a incendiilor, dar și cu o ambulanță pentru posibile persoane intoxicate cu fum.

Vorbim de un incendiu la mansarda unui hotel din Cluj-Napoca. În momentul în care am ajuns noi flăcările ardeau deschis. Au fost evacuate persoanele din hotel pentru siguranța lor. Intervenția a început în jurul orei 08.00 și continuă și la această oră, adică la 09.50. Au ars aproximativ 30 de mp. din suprafața mansardei”, a declarat pentru ZiarulClujean.ro Mihai Iacob, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Hotel Cristal este situat pe strada Moldovei din Cluj-Napoca. Pompierii nu au reușit încă să stabilească motivul pentru care mansarda a fost cuprinsă de foc.

UPDATE – 13.00

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, mansarda hotelului Cristal s-a aprins din neglijența angajaților.

Prima cauza a izbucnirii incendiului arată că angajații hotelului nu au izolat termic corespunzător un coș de fum, iar în contact cu substanțe inflamabile, adică lemnul din care era construită mansarda, s-a aprins.

Dacă ancheta va arăta la final că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței angajaților hotelului, reprezentanții unității de cazare se vor alege cu o amendă usturătoare de la ISU Cluj.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata