Take a fresh look at your lifestyle.

Paști 2015 – Bețivi căzuți pe stradă la Cluj și bătrâne leșinate prin biserici

0

ambulanta-interventieAmbulanța Cluj a fost solicitată în prima zi de Paști la 220 de cazuri. Nimic ieșit din comun spun medicii de pe echipajele de salvare, care declară că de obicei merg într-o zi normală la atâtea solicitări. O importanță deosebită au avut persoanele leșinate și bețivii căzuți pe stradă.

În județul Cluj, în noaptea de Înviere și în prima zi de Paști nu au fost solicitări deosebite către Ambulanță.

Totuși, un loc important în solicitările ambulanțelor l-au avut persoanele leșinate prin biserici. De la atâta post oamenii nu au mai rezistat și au căzut inconștienți.

Șapte femei din Cluj-Napoca, Turda, Gherla și localitatea Mihai Viteazu au căzut inconștiente în biserici, spune Horia Simu directorul Serviciului Județean de Ambulanță Cluj.

Simu spune că de obicei persoanele leșinate în biserici sunt slăbite în urma postului drastic pe care le-au ținut.

Directorul Ambulanței Cluj spune că un alt tip de solicitări a venit de pe stradă, unde anumiți oameni au băut până nu au mai știut de ei.

Opt persoane din Cluj-Napoca au sărbătorit Învierea cu multe pahare de alcool. Distracția s-a terminat pentru toți la spital, după ce au căzut pe stradă și au avut nevoie de medici.

Valul de solicitări către ambulanță este în așteptare, spun medicii. În următoarele 24 de ore se așteaptă să aibă cazuri cu oameni care au mâncat până li s-a făcut rău.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata