Take a fresh look at your lifestyle.

Pată pe obrazul BOR. Un preot clujean a comis păcatul de a se spânzura

0

Preotul clujean care a slujit într-o biserică din Huedin, Theodor Sava, a decis să-și pună capăt zilelor, duminică după-masă. Alcoolul și un posibil divorț ar fi contribuit la decizia finală a părintelui de a se sinucide. Deși era tatăl a cinci copii născuți și unul nenăscut, omul Domnului și-a pus ștreangul în gât și s-a spânzurat. Biserica Ortodoxă Română condamnă sinuciderile.

Macabra descoperire, potrivit unor surse, au făcut-o vecinii preotului care au și dat alarma. Acesta s-a spânzurat în apartament folosind o frânghie. În urma lui, părintele nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și justifice fapta.

Potrivit șefilor, părintele Theodor Sava nu mai profesa de o perioadă de timp. Acesta ceruse concediu fără plată, după ce alcoolul ar fi pus stăpânire pe el.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au confirmat pentru publicația noastră că bărbatul spânzurat este preotul Theodor Sava. După efectuarea cercetării la fața locului, cadavrul acestuia a fost dus la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei.

„La data de 29 septembrie, în jurul orei 14:10, polițiștii din cadrul Poliției Rurale Huedin au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Huedin, județul Cluj a fost găsit un bărbat decedat prin spânzurare. La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare, care a identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Huedin, județul Cluj. Acesta a fost găsit decedat în locuință. În urma primelor verificări, pe corpul bărbatului nu au fost observate urme vizibile de violență, neexistând suspiciuni în acest moment. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții. În cauză continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului”, precizează pentru INFO HUEDIN, Carmen Pompaș – purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Potrivit unor surse, slujba religioasă de înmormântare vă fi extrem de restrânsă, dat fiind faptul că preotul a comis păcatul de a-și lua zilele.

Reprezentanții Protopopiatului Huedin nu au precizat nimic de trecerea în neființă a preotului Theodor Sava, până în 1 octombrie la ora 16:00, asta cu toate că, de regulă, au o activitate intensă pe pagina de Facebook a instituției.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata