Take a fresh look at your lifestyle.

Pățania unui floreștean cu Telekom: „N-am semnat contract dar sunt client”

0

Sorin Avram, un bărbat din Florești, județul Cluj, a devenit client Telekom, cu toate că nu a semnat documentele necesare. Totul a început de la o programare telefonică, prin care bărbatul le cerea reprezentanților Telekom să-i instaleze serviciile în comuna Florești.

Potrivit bărbatului, serviciile nu au fost instalate, nu a semnat un contract, dar în sistemul Telekom apare ca fiind client și cu servicii funcționale.

„Locuiesc in Floresti si cum oferta de internet in zona nu e variata am indraznit sa fac o cerere la Telekom pentru Internet si TV, am fost programat foarte porfesional la o data si o ora, pe care bineinteles n-a respectat-o nimeni, dupa 2 zile apar 2 insi cu o dubita Telekom si-mi trag fibra, se agita cateva ore pentru-ca nu mergea si promit ca revin dimineata (era trecut de ora 19).

Au disparut si n-am mai auzit de ei pana azi (3 zile).

Bineniteles ca am sunat, reclamat si mers la magazin, raspunsul era acelasi, in system apare ca sunteti conectat. Am facut reclamatie si nimeni nu m-a sunat.

N-am semnat contract dar sunt client … asta este ceva nou chiar si pentru Telekom.

Si findca sunt client Telekom situatia va fi remediata in cel mai scurt timp, maxim 30 de zile.

Am facut o sesizare in data de 11.09 pentru-ca programarea din 09.09 nu a fost respectata si nici macar un telefon n-am primit,

M-a infuriat ca in 13.09 sunt sunat de Telekom sa ma intrebe despre sesizarea facuta si asta pentru-ca in sistem totul parea ca s-a rezolvat si sunt conectat.

Deci te suna doar ca sa inchida sesizarile nu sa te ajute, de fapt au recunoscut ca nu au cum, totul e programat si apoi se desfasoara la intamplare”, ne spune bărbatul mâhnit.

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata