Take a fresh look at your lifestyle.

Patroană din Câmpia Turzii cercetată pentru evaziune fiscală

0

evaziuneAdministratorul unei societăţi comerciale din Câmpia Turzii  este cercetat de poliţişti pentru evaziune fiscală. Acesta ar fi reţinut şi nu ar fi virat către bugetul de stat circa 6.500 de lei, reprezentând impozitele aferente veniturilor obţinute din drepturile salariale şi contribuţiile pentru sănătate, şomaj şi pensie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigare criminalităţii economice din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de o femeie, de 49 de ani, pentru evaziune fiscală, comisă prin stopaj la sursă.

Femeia, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Câmpia Turzii ar fi reţinut de la angajaţi şi nu ar fi virat către bugetul de stat, în termenul legal, impozitele aferente veniturilor obţinute din drepturile salariale şi contribuţiile pentru sănătate, şomaj şi pensie. Prejudiciul cauzat astfel, în perioada 2013-2014, este de aproximativ 6.500 de lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului, pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, faptă prevăzută de Legea 241/2005 pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata