Take a fresh look at your lifestyle.

Patron din Cluj, cercetat pentru înșelăciune cu file CEC. Prejudiciul este uriaș

0

credit-banca-baniAdministratorul unei firme este cercetat de poliţişti pentru înşelăciune. Acesta ar fi contractat lucrări de construcţii de circa 120.000 lei şi ar fi achitat cu file CEC care nu îndeplineau condiţiile legale.

Faţă de un bărbat, de 35 de ani, din Cluj-Napoca, în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii  economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

În fapt, persoana în cauză, în calitate de administrator al unei societăţi din Cluj-Napoca, ar fi încheiat cu reprezentanţii unei firme din Satu Mare contracte de subantrepriză a unor lucrări de construcţii.

Din cercetări a reieşit faptul că pentru garantarea efectuarii plăţilor, bărbatul ar fi girat cu cinci file CEC, emise şi garantate de către o societate din Sibiu, instrumentele fiind refuzate la plată de către bancă.

În urma investigaţiilor, s-a stabilit că acesta ar fi avut cunoştiinţă despre faptul că firma din Sibiu nu are disponibil în cont şi că nu va putea efectua plata.

Prejudiciul reclamat de partea vătămată este de aproximativ 120.000 de lei.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata