Take a fresh look at your lifestyle.

În patru localități clujene nu a început școala din cauza drumurilor înzăpezite

0

zapadaÎn patru localități din județul Cluj nu a început școala. Drumurile sunt acoperite de omăt, iar copiii nu pot ajunge la instituțiile de învățământ.

Potrivit Gazeta de Cluj, patru localități din județ au școlile închise din cauza drumurilor blocate. La Fizeșu Gherlii grădinița nu a fost deschisă luni din cauza unor probleme la centrala termică a unității de învățământ. Aceasta s-a defectat în timpul vacanței de iarnă, iar până când va fi reparată, grădinița va rămâne închisă.

”Sunt câteva locuri în care nu s-au ținut orele pe motive de vreme și faptul că drumurile nu sunt accesibile. E vorba de anumite sate din județul Cluj: Satul Plopi, comuna Valea Ierii (17 copii), satul Agriș comuna Iara (15 copii), toată comuna Mărișel, grădinița din Fizeșu Gherlii. Probleme sunt din cauza drumurilor comunale blocate. Ieri, de exemplu, cei din Mărișel nu au avut probleme, dar au avut cei din Măguri Răcătău. Reluarea școlii depinde de cum se deschide drumul. Dacă nu mai e viscol, se deschide drumul, iar microbuzele școlare vor merge când vor avea acces. Vom ști în cursul dimineții de mâine. Toate școlile ne informează până la ora 9 dacă pot desfășura cursuri”, a declarat șeful ISJ Cluj, Valentin Cuibus, pentru sursa citată.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata