Take a fresh look at your lifestyle.

PENIBIL! Clujean, către Emil Boc despre butonul de la semafoare: „Nu e în regulă ca un pieton să oprească traficul”

0

butonul_semaforUn clujean, mult prea plictisit am spune, s-a decis să-i scrie primarului Emil Boc despre butonul de la semafor. Șofer la rândul lui, acesta spune enervat că butonul de la semafor, cel pe care apasă pietonii și se schimbă culoarea, nu ar trebui să existe.

Ce nu știe șoferul care i-a scris primarului Emil Boc, sau nu a luat în calcul, este tocmai faptul că butoanele care schimbă culoarea semaforului s-au montat în ideea de a fi acționate de pietoni și în locurile unde sunt pietoni. Dacă nu este pieton care să apese butonul, culoarea semaforului nu se schimbă.

„Este un dezastru circulaţia în urbea noastră şi se pare că în sistemul nostru mioritic s-a inventat unda roşie în permanenţă în detrimentul plămânilor, buzunarului şi nervilor noştri. Acele semafoare cu buton sunt pentru cei educaţi şi cu bun simţ. Nu mi se pare în regulă ca un pieton care are şi el drepturile lui să oprească traficul infernal fără să se gândească la consecinţele care rezultă, poluare, trafic blocat, timp irosit, tone de carburant consumat pe buzunarul cetăţeanului, nervi întinşi la maxim. Cred că cu puţină voinţă şi profesionalism traficul din urbe poate fi altul”, a scris șoferul în petiția trimisă primarului Emil Boc.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata