Take a fresh look at your lifestyle.

Pentru Emil Boc urmează excluderea din PDL? Vezi ce a spus edilul!

0

Elena-Udrea-Emil-BocA lipsit de la evenimentul de lansare a candidatului ACL şi a preferat să o însoţească pe Elena Udrea la Sinaia. Sâmbătă, în urma unor zvonuri potrivit cărora Boc ar urma să fie exclus din PDL, primarul a dat replica. Nu s-a oprit aici! Emil Boc a reamintit, public, că în campania electorală la prezidenţiale o susţine pe Elena Udrea.

„Sunt consecvent cu ceea ce am declarat și anume: o susțin pe Elena Udrea în această campanie și dacă o susțin pe ea, nu pot fi în altă parte (…) Consider că dintre toți candidații pe care îi avem astăzi, cel care a demonstrat că poate face din locuri de muncă și investiții adevărata politică a statului român, de care depinde de fapt viitorul României, este Elena Udrea”, a spus Boc, potrivit Agerpres.ro

Întrebat dacă se așteaptă să fie exclus din PDL, acesta a replicat „e treaba lor”. „Vorba poetului: bucuroși le-om duce toate, de-o fi una, de-o fi alta. Nu mă întrebați, e treaba lor”, a afirmat primarul clujean.

Fostul premier Emil Boc a participat, sâmbătă seară, alături de candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea, la a XX-a ediție a Festivalului Sinaia Forever.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata