Take a fresh look at your lifestyle.

Pentru tați de rahat: „Să-ți crești copilul ca și cum te-ai crește pe tine”(A)

0

Acesta este motto-ul unui tată pentru care copilul său a însemnat și înseamnă mult, mai mult decât serviciul său, ieșitul la bere cu prietenii sau stresul și oboseala, de care oricum ne plângem tot timpul.

Dacă-l vezi pe stradă cu fata lui, nu ai spune că ea are aproape 20 de ani, iar el aproape 50. Vorbesc, râd, și se distrează împreună fără să le pese de cei din jur. Sunt atât de naturali și de dezinvolți că iradiază doar bunăvoie și, fără să vrei, instantaneu, îi invidiezi și îi admiri în același timp.

Și-apoi te întrebi…

De unde atâta vitalitate?

De unde atâta voie bună?

Cum de se înțeleg așa de bine?

Și… mai mult…

Cum de o fată, de aproape 20 de ani, mai iese la o bere sau la un film cu tatăl ei? Nu are iubit sau prieteni?

Relația lor, tată-fiică, pare incredibilă și indestructibilă, iar dacă-l întrebi pe bărbat o să-ți spună simplu:

Avem relația pe care mi-am dorit-o din totdeauna și, de aceea, am făcut totul pentru a o crea, pentru a exista.

Există o mulțime de cărți de parenting, care mai de care mai bune, scrise de specialiști în domeniu, pline de sfaturi și de explicații, dar acum există și „Pentru tați de rahat„, de Victor Pană. O carte sau, după cum spune chiar autorul, o înșiruire de cuvinte puse alandala, dar care prezintă în aproape 250 de pagini, cum să-ți crești copilul ca și cum te-ai crește pe tine.

Autorul nu dă sfaturi, ci exemple. Exemple de viață. Și spune că, fata lui poate spune cartea pe de rost, fără s-o citească. Pentru că fiecare exemplu se află acum în biblioteca minții ei. Cum au ajuns acolo? Datorită poveștilor de viață pe care i le-a spus la timpul potrivit.

Cine este autorul?

Este tatăl fiicei sale și atât, după cum spune el. Și, din acest motiv, se consideră unul dintre cei mai bogați oameni de pe pământ. Dacă vreți să fiți ca el, citiți-i cartea, Pentru tați de rahat„.

Pentru informații suplimentare: facebook.com/pentrutatiderahat/ , victorpana.wordpress.com/ .

loading...
Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata