Take a fresh look at your lifestyle.

Percheziții în Cluj și Alba! Vizați au fost traficanții de țigări

0

tigari-de-contrabandaLa data de 7 iulie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat 12 percheziţii în judeţele Alba (5) şi Cluj (7), la domiciliile unor persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu tutun, prin care ar fi cauzat un prejudiciu de aproape 17.000 de lei. Vor fi puse în executare 7 mandate de aducere.

Din cercetări a reieşit că, începând cu septembrie 2015, 5 bărbaţi şi 2 femei, cu vârste cuprinse între 29 şi 63 de ani, din judeţele Alba şi Cluj, ar fi colectat, deţinut, transportat, depozitat şi comercializat ţigarete de contrabandă. Bunurile accizabile ar fi fost valorificate pe raza judeţelor Alba şi Cluj, de la domiciliile celor în cauză şi prin intermediul unor firme controlate de aceştia, precum şi în pieţe şi târguri.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 17.000 de lei.

Poliţiştii vor pune în executare 7 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal a peste 10.000 de ţigarete.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata