Take a fresh look at your lifestyle.

Percheziții la Turda

0

La data de 27 iulie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Turda, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, au efectuat 3 percheziții domiciliare la locuințele unor bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 53 de ani, din municipiul Turda.

Aceștia sunt cercetați în cadrul unui dosar întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate, au fost ridicate mai multe bunuri, respectiv scule și unelte electrice și mecanice.

Totodată, la domiciliul bărbatului de 53 de ani au fost identificați 4 saci de tutun.

În urma activităților întreprinse, prejudiciul a fost recuperat.

Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 16 iulie, în jurul orei 22.30, doi dintre aceștia, împreună cu un alt tânăr în vârstă de 20 de ani, ar fi forțat ușa de acces a unui imobil, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 75.000 de lei, pe care ulterior le-ar fi vândut bărbatului de 53 de ani.

Față de cei trei bărbați cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Citește și

SPUNE CE CREZI

Adresa de email nu va fi publicata